BanyumasPost

Gara-gara Ciu, Film Ngapak Ngantek 1.084.825 ditonton

  • Reporter:
  • Setu, 17 Juni 2017 | 15:01
  • / 22 Ramadhan 1438
  • Dibaca : 90 kali

BANYUMASPOST.com – Group sinema ngapak asal Purwokerto, Koplak Story, tekan siki wis gawe pirang-pirang film Banyumasan sing gawe gemuyu maring sing nonton.

Ningen, jebul ora kabeh judul olih reaksi bagus utawane penonton sing bangeting akeh. Khusus sing judule “Koplak Story”, pancen  olih penonton paling akeh.

Tekan dina siki, Senen (17/6), cerita sing judule “Gara-gara Ciu” wis detonton nganten ping 1.084.825. Kuwe kelebu prestasi sing nyenengena.

Gara-gara Ciu  kelebu crita sing sederhana, ningen daya tarike pancen bagus. Timbang penasaran, mayuh disetel maning kiye vidiyone.

Komentar

Jadilah orang pertama yang memberikan komentar!
  • ©2017 BanyumasPost

Theme Wordpress Untuk Portal berita Professional