BanyumasPost

Sing anyar sekang Tinemu

  • Tinemu
    Jemuah, 28 Juli 2017 | 08:29 WIB

    3 Fakta Kudhi Banyumas

    Masarakat Banyumas mesthine tau krungu piranti utawa gaman sing aran kudhi. Ana sing kepengin ngerti, jan-jane kudhi kuwe kelebu pusaka

  • Tinemu
    Senen, 24 Juli 2017 | 15:55 WIB

    Sebabe Apa Hoax Gampang Nyebar?

    Nyebarna informasi siki bisa delakoni gampang pisan. Ningen, ora kabeh wong bisa paham endi informasi sing bener lan endi sing

  • ©2017 BanyumasPost

Theme Wordpress Untuk Portal berita Professional