BanyumasPost

Sing anyar sekang Nguda Rasa

  • Nguda Rasa
    Slasa, 18 Juli 2017 | 09:20 WIB

    Bingung Ditawani Bisnis MLM

    Kang, inyong lagi bingung kiye. Wis seprana-seprene neng kampung ora ngodhe bae. Mikine jane inyong ngode sawit neng luar Jawa,

  • Nguda Rasa
    Kemis, 6 Juli 2017 | 17:42 WIB

    Isin Ora Teyeng Kuliah

    Kula nuwun Kang Gendhon. Inyong arane Rudi, 18 taun.  Inyong arep curhat kaya kye kang. Inyong nembe bae lulus sekolah

  • Nguda Rasa
    Rebo, 21 Juni 2017 | 15:18 WIB

    Duwe Anak Prawan Gawe Stress

    Assalamu ‘alaikum Kang Gendhon Moga-moga rika sekanca padha sehat kabeh langka kendala apa-apa.   Langsung bae kang. Siki nyong nembe

  • Nguda Rasa
    Senen, 12 Juni 2017 | 09:43 WIB

    Dadi Bojo Benahan Gelem?

    Assalamu ‘alaikum Kang Gendhon Nepangaken, jenenge inyong Siti (dudu asline), umure 33 tahun, statuse tekan siki durung ningkah. Jan-jane aku

  • Nguda Rasa
    Slasa, 6 Juni 2017 | 09:44 WIB

    Aku Ayu Tapi Bermasalah?

    Kula nuwun Kang Gendhon Jenengku Shifa (samaran), aku siki esih kuliah neng salah siji perguruan tinggi neng Kabupaten Banyumas. Siki

  • Nguda Rasa
    Rebo, 31 Mei 2017 | 13:51 WIB

    Aja Nyebar Berita Hoax

    Assalamu ‘alaikum Wr Wb Matur nuwun Kang Gendhon, inyong wis diwei kesempatan pertama ngisi rubrik nguda rasa neng media Banyumas

  • ©2017 BanyumasPost

Theme Wordpress Untuk Portal berita Professional