BanyumasPost

Sing anyar sekang Ndlepus

  • Ndlepus
    Slasa, 4 Juli 2017 | 10:04 WIB

    Legenda Tukang Jait

    Inyong esih kemutan nalikane gemiyen nembe arep mlebu sekolah maring SMP.  Wektu semono, inyong mbayangene bisa nganggo seragam anyar lan

  • Ndlepus, Tinemu
    Senen, 3 Juli 2017 | 09:23 WIB

    Ora Mesthi Kudu Ndandheng

    Wis lumraeh, mangsa bada biyasane akeh wong neng ndesa sing kepengin ndhandheng maring kota. Kebeneran urung suwe wingi, bocah sekolah

  • Ndlepus
    Rebo, 21 Juni 2017 | 14:19 WIB

    Nggolet Dalan Pangan Sekang Budhaya

    Ora mawi mungkir, Indonesia kelebu negara sing urung makmur temenan. Umpama debandingena karo negara-negara maju kaye dene Jepang, China utawane

  • ©2017 BanyumasPost

Theme Wordpress Untuk Portal berita Professional