BanyumasPost

Sing anyar sekang Guyonan Sosmed

  • Guyonan Sosmed
    Jemuah, 28 Juli 2017 | 13:41 WIB

    Wis Kadung Ilfil

    Rong dina kenalan neng Fesbuk, Daplun akhire wani nembung dolan menggone Dakem, prawan unyu sing kaya lombok-lombokan.   Daplun :

  • Guyonan Sosmed
    Slasa, 25 Juli 2017 | 17:02 WIB

    Dadah Mama…

    Daplun nembe bae gajian, mulane langsung ngenthirak maring minimarket Indongapret. Neng kana, dheweke arep becer keperluan pedinan, kaya sabun, odol,

  • Guyonan Sosmed
    Setu, 22 Juli 2017 | 16:42 WIB

    Dhasar Penumpang Nini-nini

    Ana nini-nini nganggo kaca mata kandel numpak bis jurusan Purwokerto-Cilacap. Dheweke nggawa teken njagong methengklis neng jok dheretan mburi. Ora

  • Guyonan Sosmed
    Jemuah, 21 Juli 2017 | 14:24 WIB

    Ngakak : Banyumasan vs Solo

    Daplun lagi mlaku-mlaku maring Banjarnegara. Neng ndalan, dheweke mampir tuku dawet. Bareng crita ngalor-ngidul, jebul bakule dudu wong kono asli,

  • ©2017 BanyumasPost

Theme Wordpress Untuk Portal berita Professional