BanyumasPost

Opick lan Guyonan, “Sebabe Apa Bojo Nom Biasane Lewih Ayu?”

  • Reporter:
  • Setu, 26 Agustus 2017 | 11:18
  • / 3 Djulhijjah 1438
  • Dibaca : 98 kali
Opick lan Guyonan, “Sebabe Apa Bojo Nom Biasane Lewih Ayu?”
Foto: ist/dok Net

BANYUMASPOST.com- Jakarta – Kabar penyanyi religi Opick sing mbojo maning marekna ngundang komentar werna-werna.

 

Malah bar ana foto bojo enome Opick, Wulan Mayasari sing kesebar neng internet, wong-wong padha takon, ‘Kenang apa bojo nom biasane lewih ayu tinimbang sing tua?’.

 

Guyonan kaya kuwe jane wis sering diomongena neng wong-wong angger lagi mbahas perkara poligami.

 

Angger dideleng sekang akun sing ngunggah foto Opick ngambung Wulan, sang backing vokal sing denikahi, justru sing komentar pada merguyokena.

 

Ana uga sing njawab guyonan bab poligami kuwe kaya kiye, “Maju dina, wong lanang mesthine kepengin sing lewih apik”

 

Ditlusuri neng detikHOT, Opick ora mung ndadikena Wulan dadi backing vokal thok. Sepisan pindo, Opick tau ngejak Wulan dadi batir duet utama neng salah siji siaran tivi.

 

Wektu kuwe, wong sekeloron nembang lagu ‘Alhamdulillah’ sing keprungu merdu. Lorone katon kompak nganggo klambi sarwa ireng.

 

Wulan Mayasari uga katon nganggo kudung kaya biasane. Ora kaya neng neng foto wektu dheweke lagi diambung mesra neng Opick.

 

Sing mesthi siki atine Dian, bojo pertamane Opick kaya derontok-rontoka. Kuwe keton sekang curhatane sing kesebar neng akun gosip.

 

Dheweke mbeberna lamona ningkahane Opick kuwe meneng-meneng. Tekan kapan Opick meneng bae?

 

 

(kmb/kmb)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sumber : detikHot

Penulis/Sumber :  Komario Bahar – detikHOT

Editor Pelansir : Redaksi BanyumasPost

Konten ini telah melalui penyuntingan dengan tidak merubah makna, konten original dapat dilihat di sini.

Komentar

Jadilah orang pertama yang memberikan komentar!

Foto Terbaru

  • ©2017 BanyumasPost

Theme Wordpress Untuk Portal berita Professional