BanyumasPost

SMAN Ajibarang Diteror neng Wong sing Ora Dekenal

  • Reporter:
  • Slasa, 8 Agustus 2017 | 16:30
  • / 15 Djulqa'dah 1438
  • Dibaca : 70 kali
SMAN Ajibarang Diteror neng Wong sing Ora Dekenal
Sumber Foto : Radarmas

BANYUMASPOST.com – Decomot sekang radarbanyumas.co.id, neng SMAN Ajibarang ana sing nipun lan ngancem jere arep ana wong 100 lewih sing arep nggrudug maring sekolahan kuwe. Anceman kuwe detampa neng Kepala Tata Usaha neng dina Senen, (7/8/2017) jam 10.30.

Pihak sekolah ora ngerti presis motif penelpon gelap sing neror sekolah kuwe. Ningen dinyana kedadian kuwe mung kur arep gawe rusuh maring suwasana nyaman neng sekolah Adiwiyata kuwe.

Kepala SMAN Ajibarang, Drs Tjaraka Tjunduk Karsadi liwat  Waka Humas Irsyam Prihadi njelasena, pihak sekolah babar blas ora ngerti sapa sing wis neror.

Ningen, pihak sekolah wis koordinasi karo Polsek setempat, “Ora ngerti motif aksi penelpon gelap sing jere ngomong arep nggrudug sekolahan ngantek 1000 wong”

Kaitane karo Full Day School, Irsyam njelasena, kawit telung taun kepungkur, SMAN Ajibarang wis nglakokena Limang Ndina Seolah lan tekan siki ora nana alangan.

Sebabe, sedurunge ana program kuwe wis ana sosialisasi ngantek pembagian kuisioner maring siswa.

“Kaitane karo limang ndina sekolah wis dilakokena neng sekolahan ngantek telung taun malah sedurunge ana kebijakan Full Day School sekang  Menteri Pendidikan sing siki. Lancar lan langka kendala,” ujare.

Pihake kepolisian terus koordinasi karo pihak sekolah lan manto perkembangane sewektu-wekyu. (gus/din)

 

 

 

 

 

Sumber: http://radarbanyumas.co.id/sman-ajibarang-diteror-orang-tak-dikenal/

Copyright © Radarbanyumas.co.id

Transliterasi Bahasa Banyumasan : Redaksi BanyumasPost

Konten ini telah mengalami penyuntingan oleh editor BanyumasPost dengan tidak merubah makna berita.

 

 

Komentar

Jadilah orang pertama yang memberikan komentar!

Foto Terbaru

  • ©2017 BanyumasPost

Theme Wordpress Untuk Portal berita Professional