BanyumasPost

Gambar Rai Sedurunge Oprasi Plastik karo Sewise

  • Reporter:
  • Jemuah, 4 Agustus 2017 | 13:56
  • / 11 Djulqa'dah 1438
  • Dibaca : 192 kali
Gambar Rai Sedurunge Oprasi Plastik karo Sewise
Sumber foto : http://notifikasiku.blogspot.co.id/2014/08/61-contoh-foto-operasi-plastik-orang.html

Ana wong-wong sing nganggep “ayu” utawane “gagah” dadi kebutuhan sing penting. Malah ana uga sing jan-jane wis ayu lan uga gagah ningen krasa urung marem bae. Mulane, ana sing wani nglakoni bab sing sing ora umum kaya dene oprasi plastik.

Angger neng Indonesia, sing nglakoni kaya kuwe biasane para artis lan pawongan liyane sing dhuwite kintalan. Ningen angger neng luar, bab oprasi plastik kaya-kaya wis biyasa. Pokoke krasa kurang marem maring raine dhewek lan duwe dhuwit, langsung baen mangkat oprasi.

Salah siji negara sing wargane jere sering nglakoni oprasi plastik jere Korea. Decomot sekang pirang-pirang sumber, kiye ana gambar-gambar antarane “sedurunge” lan “seuwise” oprasi plastik. Pokoke angger rika weruh ya kayane gumun ndean.

 

 

Kira-kira pira biayane?

Gangnam kelebu salah siji negara neng wilayah Seoul, Korea, sing nyediakena pirang-pirang klinik kecantikan, sekang sing murah butul sing larang.

Miturut sumber sekang detik.com, rega standar nggo oprasi plastik neng Korea antarane Rp 30 juta tekan Rp 100 juta. Nggo oprasi double eyelied utawa pembesaran kelopak mata, ngantek 27 juta.  Angger kasuse mandan angel ya bisa ngantek 54 juta.

Angger oprasi facelift supaya raine katon kenceng, biayane ngantek Rp 95 juta. Nggo oprasi kabeh rai utawa entire face makeover molaih sekang Rp 341 juta tekan Rp 750 juta.

Khusus nggo wong Indonesia sing arep oprasi neng kana, kuwe durung kelebu tiket pesawat lan ongkos pedinan neng Korea. Mulane, angger niat, paling ora kudu ana Rp 20 tekan Rp 30 juta maning nggo akomodasi liyane.

Artikel dudu kelebu saran utawanwe prentah, anu mung informasi nggo pengerten blaka.

 

 

 

 

 

 

Sumber :

http://notifikasiku.blogspot.co.id/2014/08/61-contoh-foto-operasi-plastik-orang.html

https://hype.idntimes.com/fun-fact/erina-wardoyo/15-foto-sebelum-dan-sesudah-cowok-korea-oplas-nyaris-mirip-oppa-boyband/full

https://www.yukepo.com/life/ini-dia-7-foto-wajah-artis-indonesia-sebelum-dan-sesudah-operasi-plastik

 

 

 

Komentar

Jadilah orang pertama yang memberikan komentar!

Foto Terbaru

  • ©2017 BanyumasPost

Theme Wordpress Untuk Portal berita Professional