BanyumasPost

Radar Banyumas : Kelangan Kendaraan Bakal Deganti neng Pengelola Parkir

  • Reporter:
  • Slasa, 1 Agustus 2017 | 16:10
  • / 8 Djulqa'dah 1438
  • Dibaca : 92 kali
Radar Banyumas : Kelangan Kendaraan Bakal Deganti neng Pengelola Parkir
Anane informasi putusan Mahkamah Agung (MA) supayane penyedia layanan parkir kudu gelem ngganti kendaraan sing ilang, kelebu kabar nyenengena. Masarakat ngarep-arep putusan MA kuwe age-age direalisasi neng Purwokerto. Suharyanto (45), salah siji warga Purwokerto ngomong lamona siki-siki meh unggal parkiran neng Purwokerto akeh wong kelangan barang ningen ora dadi tanggung jawabe pengelola. Padahal, sing nggunakena jasa parker jane wis mbayar biaya nggo parker, ningen pengelola ora gelem tanggungjawab maring barang sing uwis dititipena, "Mulane angger pancen bener ana aturan kuwe, inyong setuju pisan. Dadi pengelola parker ora sekarepe dhewek. Gelem dhuwite ningen ora gelem tanggungjawabe," jerene. Anane aturan kuwe paling ora bakale gawe tenang nggo masarakat pengguna parkir. Semana uga, pengelola parkir uga lewih ngati-ati goli njaga kendaraan. Salah siji karyawan perusahaan pengelola parkir neng Purwokerto ngomong, lamona PT utawa perusahaan nggon dheweke nyambut gawe wis nggandheng jasa asuransi. Salah satu karyawan perusahaan pengelola parkir di Purwokerto mengatakan, jika PT atau perusahaan tempatnya bekerja telah menggandeng jasa asuransi, "Wis tek asuransikena, tujuane nggo ngatasi mbok ana sing kelangan," ujare salah siji staf neng perusahaan kuwe. Kepala Dinas Perhubungan Kabupaten Banyumas Sugeng Hardoyo mbenerena bab kuwe. Ningen tekan siki pihake esih nunggu putusan resmi sekang pemrentah pusat, "Inyong urung bisa komentar akeh, ningen angger wis dadi keputusan nasional, mesthine tetep manut. (why/ttg) Sumber: http://radarbanyumas.co.id/kehilangan-kendaraan-diganti-oleh-pengelola-parkir/ Copyright © Radarbanyumas.co.id

Anane informasi putusan Mahkamah Agung (MA) supayane penyedia layanan parkir kudu gelem ngganti kendaraan sing ilang, kelebu kabar nyenengena.

 

Masarakat ngarep-arep putusan MA kuwe age-age direalisasi neng Purwokerto. Suharyanto (45), salah siji warga Purwokerto ngomong lamona siki-siki meh unggal parkiran neng Purwokerto akeh wong kelangan barang ningen ora dadi tanggung jawabe pengelola.

 

Padahal, sing nggunakena jasa parker jane wis mbayar biaya nggo parker, ningen pengelola ora gelem tanggungjawab maring barang sing uwis dititipena, “Mulane angger pancen bener ana aturan kuwe, inyong setuju pisan. Dadi pengelola parker ora sekarepe dhewek. Gelem dhuwite ningen ora gelem tanggungjawabe,” jerene.

 

Anane aturan kuwe paling ora bakale gawe tenang nggo masarakat pengguna parkir. Semana uga, pengelola parkir uga lewih ngati-ati goli njaga kendaraan.

 

Salah siji karyawan perusahaan pengelola parkir neng Purwokerto ngomong, lamona PT utawa perusahaan nggon dheweke nyambut gawe wis nggandheng jasa asuransi.

 

Salah satu karyawan perusahaan pengelola parkir di Purwokerto mengatakan, jika PT atau perusahaan tempatnya bekerja telah menggandeng jasa asuransi, “Wis tek asuransikena, tujuane nggo ngatasi mbok ana sing kelangan,” ujare salah siji staf neng perusahaan kuwe.

 

Kepala Dinas Perhubungan Kabupaten Banyumas Sugeng Hardoyo mbenerena bab kuwe. Ningen tekan siki pihake esih nunggu putusan resmi sekang pemrentah pusat, “Inyong urung bisa komentar akeh, ningen angger wis dadi keputusan nasional, mesthine tetep manut. (why/ttg)

 

 

 

 

 

 

 

Sumber: http://radarbanyumas.co.id/kehilangan-kendaraan-diganti-oleh-pengelola-parkir/

Copyright © Radarbanyumas.co.id

Komentar

Jadilah orang pertama yang memberikan komentar!

Foto Terbaru

  • ©2017 BanyumasPost

Theme Wordpress Untuk Portal berita Professional