BanyumasPost

Dikongkon Bu Guru Gawe Kliping Jebule…

  • Reporter:
  • Minggu, 30 Juli 2017 | 09:28
  • / 6 Djulqa'dah 1438
  • Dibaca : 153 kali
Dikongkon Bu Guru Gawe Kliping Jebule…

Daplun olih tugas sekang Bu Guru kon gawe kliping. Tekan ngumah, dheweke nggoleti koran-koran bekas.

Daplun : “Bapake duwe koran?”

Bapake : “Bapake wong tani bekikuk ya ora duwe koran lah, ngawur!”

Daplun : “Jen. Akone Bu Guru nyong kon gawe kliping koh pak..”

Bapake : “Bu Guru salah ngomong apa koe sing budeg? Sriping ndean udu kipling..”

Daplun : “Kliping pak udu sriping, sriping tah panganan! Kae deneng sing koran degunting-gunting…”

Bapake : “Lhah, sing degunting kuwe anu gambare apa tulisane??”

Daplun : “Berita sing VIRAL pak…”

Bapake : “Oh… nek sing kuwe takon mamake bae mesthi ngerti…”

Daplun : “Apa iya, pak?”

Bapake : “Wingi banene sekang bidan bar pasang kabe viral…”

Daplun : “Iya pak. Mamake siki neng endi pak?”

Bapake : “Neng senthong ndean. Mau mbengi banene virale copot…”

Komentar

Jadilah orang pertama yang memberikan komentar!

Foto Terbaru

  • ©2017 BanyumasPost

Theme Wordpress Untuk Portal berita Professional