BanyumasPost

Wis Kadung Ilfil

  • Reporter:
  • Jemuah, 28 Juli 2017 | 13:41
  • / 4 Djulqa'dah 1438
  • Dibaca : 158 kali
Wis Kadung Ilfil
Foto : http://freshwallpapers.net

Rong dina kenalan neng Fesbuk, Daplun akhire wani nembung dolan menggone Dakem, prawan unyu sing kaya lombok-lombokan.

 

Daplun : “Dek, aku olih dolan nggonmu ora?”

Dakem : “Kapan?”

Daplun : “Ngko mbengi ya??”

Dakem : “Ko nggawa mobil apa motor?”

Daplun : “Motor..”

Dakem : “Ngko sit.. (mikir sedhela) Duh, aku kelalen, arep ana dulurku sing teka lho…”

Daplun : “Kapan?”

Dakem : “Wengi kiye..”

Daplun : “Iya ding. Aku be kelalen, padahal wengi kiye bocah-bocah Harley Davidson arep pada ngumpul”

Dakem : “Neng endi kuwe mas?”

Daplun : “Biasa neng Aston..”

Dakem : “Eh, ora ding mas… Dulurku ora sida teka kayane mas..”

Daplun : “Iyaa.. dasare wis tek tabraki miki…”

Komentar

Jadilah orang pertama yang memberikan komentar!

Foto Terbaru

  • ©2017 BanyumasPost

Theme Wordpress Untuk Portal berita Professional