BanyumasPost

Mitsubishi Ngetokena Expander Nggo Nyaingi Avanza?

  • Reporter:
  • Kemis, 27 Juli 2017 | 14:11
  • / 3 Djulqa'dah 1438
  • Dibaca : 351 kali
Mitsubishi Ngetokena Expander Nggo Nyaingi Avanza?
Foto : auto.qq.com

Angger crita bab mobil neng Indonesia, Toyota Avanza kelebu nomer siji sing paling degandrungi neng masarakat. Avanza nyata-nyata dadi jagoan neng kelas Multi Purpose Vehicle utawa MPV. Mulane ora gumun, angger pabrikan liyane kepengin nyaingi mobil “sejuta umat” kuwe.

Contone bae Mitsubishi Indonesia. Siki-siki kiye,  Mitsubishi arep ngetokena small MPV sing bakale gawe ndeglag Avanza.

 

 

Pertama, regane meh padha yakue Rp189-246 jutaan, kepindo, sekang sisi desain, derasa-rasa kayong lewih gagah lan lewih nyokot.

Rega Avanza, siki sekitar Rp189-236 juta. Nganggo rega sing kurang lewieh padha, kira-kira mobil anyar sekang Mitsubishi kiye, bisa apa ora yah nyaingi Avanza?

Ewodene wis diarani Expander, jan-jane Mitsubishi durung aweh jeneng resmi nggo mobil sing purwarupane diarani XM Concept kiye.

 

 

Perusahaan asal Jepang kiye arep ngumumna jenengan resmine neng Agustus wulan ngarep.

Angger disawang-sawang, Mitsubishi Expander kiye memper pisan karo Pajero Sport. Ningen, kiye wujude lewih mini.

 

 

Sekang pinggir ngarep, memper pisan karo Pajero Sport, molaih sekang lekuk bodine, spione, tekan lampu mburine.

Mitsubishi njelasena lamona Expander nggabungna elemen Sport Utility Vehicle dan MPV. Mulane, mobil kiye desaine katon elegan pisan.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sumber Lansiran : http://www.viva.co.id/otomotif/

Transliterasi : BanyumasPost

 

Komentar

Jadilah orang pertama yang memberikan komentar!

Foto Terbaru

  • ©2017 BanyumasPost

Theme Wordpress Untuk Portal berita Professional