BanyumasPost

Artis-artis Kiye Jebule Wonge Dhewek

  • Reporter:
  • Rebo, 19 Juli 2017 | 12:57
  • / 24 Syawal 1438
  • Dibaca : 1762 kali
Artis-artis  Kiye Jebule Wonge Dhewek
Sumber Gambar : majalah Bintang

Jebul akeh artis terkenal sing asale sekang wilyah Penginyongan. Sapa bae ya?

 

Ebiet G. Ade

Gambar : majalah bintang

 

Abid Ghoffar bin Aboe Dja’far utawa lebih dekenal nganggo jneng Ebiet G. Ade lair neng Wanadadi, Banjarnegara, Jawa Tengah, 21 April 1954. Dheweke kelebu penyanyi lan penulis lagu.

 

 

Indro Warkop

Sumber Gambar : majalah bintang

Drs. H. Indrodjojo Kusumonegoro utawane Indro Warkop lair neng Purbalingga, Jawa Tengah, 8 Mei 1958. Dheweke kelebu aktor komedi Warkop. Pendidikane sarjana ekonomi neng Universitas Pancasila, Jakarta.

 

 

Ageng Kiwi

Sumber Gambar : kapanlagi.com

Ageng Wahono utawa sing lewih terkenal nganggo jeneng Ageng Kiwi, lair neng Cilacap taun 1970. Seliyane dadi penyanyi, dheweke uga dadi, pemain sinetron/film ngantekan dadi eksekutif produser.

 

 

Mayangsari

Sumber gambar : majalah bintang

Agustina Mayangsari utawa Mayangsari lair neng Purwokerto, 23 Agustus 1971. Dhewke kelebu penyanyi sing terkenal karo lagune “Harus Malam Ini”, dan “Tiada Lagi”. Seliyane nyanyi, Mayang uga teyeng nyinden. Bapake aran Ki Dalang Sugito Purbocarito

 

Vicky Shu

Sumber Gambar : Majalah Bintang

Vicky Veranita Yudhasoka utawa Vicky Shu lahir neng Cilacap, 8 Juli 1987. Dheweke kelebu seorang penyanyi sing wis tau ngrilis album solo “Drink Me”. Vicky kelebu finalis Miss Indonesia 2007 makili Provinsi Jawa Tengah.

 

Nabila Putri

Sumber Gambar : Showbiz Liputan6.com

Nabila Putri lair neng Purwokerto, 6 November 1990. Dheweke siki dadi aktris lan uga presenter.  Siki Nabila dadi co host neng acara Waktu Indonesia Bercanda bareng karo Cak Lontong.

 

 

1 Komentar

  1. Roes Kemis, 20 Juli 2017

Foto Terbaru

  • ©2017 BanyumasPost

Theme Wordpress Untuk Portal berita Professional