BanyumasPost

12 Papan Wisata Banyumas sing Lagi Viral Neng Instagram

  • Reporter:
  • Jemuah, 14 Juli 2017 | 16:05
  • / 19 Syawal 1438
  • Dibaca : 362 kali
12 Papan Wisata Banyumas sing Lagi Viral Neng Instagram
foto: aricoent

Anane sosial media, nduweni sisi negatif uga sisi postif. Sisi negatife, mlebune informasi sekang njaba sing ora trep karo kepribadhiane dhewek, marekna teka pirang-pirang prekara. Contone bae narkoba, pergaulan bebas, kejahatan lan liya-liyane.

 

Ningen sekang sisi positife uga ana. Dhewek sing kelebu wong Banyumas, wis akeh ketulung sekang anane pirang-pirang sosial media sing siki lagi degandrungi neng wong nom-noman.

 

Contone instagram, sosial media kiye nyata-nyata nduweni peranan nggo nyiarna endahe papan wisata sing ana neng Banyumas. Intagram sing nduweni fitur andalan mamerna poto, kayong pas pisan nggo ndukung ngrembakane sektor pariwisata.

 

Siki-siki, neng sosial media instagram lagi rame nyiarna pirang-pirang papan wisata. Kue uga sing marekena wong-wong sing weruh gambar neng instagram, padha gumun lan kesengsem kepengin marani.

 

Nah, paling ora ana 12 papa wisata neng wilayah Kabupaten Banyumas sing siki lagi rame (viral) neng sosial media :

 

#1 Curug Talang, Baturraden

 

Foto : foto: rhnugroho

 

 

#2 Gardu Pandang, Kebun Raya Baturraden

 

Foto : foto: _isssamntzrr

 

 

#3 Bukit Watu Meja Kebasen

 

foto: wahyuaapaann

 

 

#4 Gua Selirang Baturraden

 

Foto : news.viva.co.id

 

 

#5 Telaga Sunyi, Baturraden

 

Foto : http://klikdieng.com

 

 

#6 Bukit Tranggulasih, Desa Windujaya, Kecamatan Kedungbanteng

 

foto: yofieart

 

#7 River Tubing, Desa Baseh, Kecamatan Kedungbanteng

 

foto: lovepurwokerto

 

 

#8 Curug Abang di Desa Karangsalam, Kecamatan Baturraden

 

foto: aricoent

 

 

#9 Ala hutan pinus di Desa Karangkemojing, Kecamatan Gumelar

 

Foto: ajionochodotz

 

#10 Curug Lawang, Desa Karangsalam, Kecamatan Baturraden

 

Foto : instagram.com/psramadha

 

 

#11 Curug Bayan, Desa Ketenger, Baturraden

 

foto: sute_arok

 

 

#12 Curug Kembar, Desa Karangsalam, Kecamatan Baturraden

 

foto: lovepurwokerto

 

Angger rika pancen bangga manggon neng Banyumas, aja kelalen share maring kanca-kanca supaya dunia pariwisata neng Banyumas tambah maju. Mesthine masarakate uga tambah makmur.

 

 

 

 

 

Penulis : Nafilah

Sumber : brilio.net

Transliterasi Bahasa Banyumasan : Redaksi BanyumasPost

Komentar

Jadilah orang pertama yang memberikan komentar!

Foto Terbaru

  • ©2017 BanyumasPost

Theme Wordpress Untuk Portal berita Professional