BanyumasPost

Negara-negara sing Ibukotane Tau Pindah

  • Reporter:
  • Kemis, 13 Juli 2017 | 15:40
  • / 18 Syawal 1438
  • Dibaca : 113 kali
Negara-negara sing Ibukotane Tau Pindah
Gambar : http://kelurahanpluit.com

BANYUMASPOST.com- Rencana mindhah ibukota Jakarta, tekan siki esih dadi isue sing temenanan pisan. Ana pirang-pira kota sing jerene arep dadi penggantine Jakarta.

Bab arep mindahena Ibu Kota Jakarta jane uwis ana kawit jamane Presiden Soekarno. Wektu semono, Soekarno nggambarena angger ibu kota Indonesia depindah maring Palangkaraya, Kalimantan Tengah.

Ningen tekan siki, nyatane ibu kota Indonesia urung bae pindah. Padahal angger ndeleng kondisine, anane pertumbuhan penduduk sing maju akeh neng Jakarta, akhire gawe masalah sing tambah werna-werna bae.

Jan-jane, ora mung Indonesia thok negara sing tau mindahena ibukotane. Ana uga negara liya sing uga tau pindah, alesane ya werna-werna. Sekang ibu kota sing wis bangeting sesek tekan sing sebab jejeran karo negara liya.

Nah, nggo nambah pengetahuan rika padha, kiye ana informasi pemindahan ibukota neng dunia sing decomot sekang liputan6.com :

 

 

 

Sumber : liputan6.com

 

 

Komentar

Jadilah orang pertama yang memberikan komentar!

Foto Terbaru

  • ©2017 BanyumasPost

Theme Wordpress Untuk Portal berita Professional