BanyumasPost

Pembantu Dakem vs Nyonya Margaret

  • Reporter:
  • Senen, 3 Juli 2017 | 14:29
  • / 8 Syawal 1438
  • Dibaca : 180 kali
Pembantu Dakem vs Nyonya Margaret

Bar bali mudhik, Dakem mangkat Jakarta maning lan nerusena pegaweane dadi pembantu rumah tangga.

Ningen mbuh ketempelan apa, Dakem ujug-ujug njaluk mundhak bayarane.

Dheweke langsung baen ngomong blak-blakan maring majikane, Nyonya Margaret.

 

Dakem : “Nyonya, nek bisa wulan siki inyong gajieh mundhak lah..!”

Nyonya Margaret : “Lhah, ngapa sih kudu kaya kuwe??”

Dakem : “Ana telung perkara sing Nyonya kudu ngerti. Sepisan, inyong goli bersih-bersih umah lewih bersih timbang Nyonya”

Nyonya Margaret : “Jere sapa kaya kuwe??”

Dakem : “Jere Tuan..”

Nyonya Margaret : “Ohh.. Terus??”

Dakem : “Sing kepindho, inyong angger masak lewih enak timbang masakane Nyonya..”

Nyonya Margaret : “Hah? Jere sapa maning kuwe Kem?”

Dakem : “Tuan kuwe lho sing ngomong, dudu inyong..”

Nyonya Margaret : “Ya wislah!  Trus sing ketelu???”

Dakem : “Ketelu, urusan neng nduwur kasur, jelas inyong lewih pinter timbang Nyonya..”

Nyonya Margaret : “Hahhh?? Kuwe Tuan sing ngomong kaya kuwe???”

Dakem : “Udu Tuan lanange Nyonya. Tapi tuan sebelah umah sing ngomong kaya kuwe. Jerene Nyonya lemes angger lagi dolanan…”

Nyonya Margaret : “Ssstt, aja brisik!!  Wis gagian ko njaluk gaji pira? Limang juta? Pitung juta??”

Komentar

Jadilah orang pertama yang memberikan komentar!

Foto Terbaru

  • ©2017 BanyumasPost

Theme Wordpress Untuk Portal berita Professional