BanyumasPost

Surat Kecil untuk Tuhan, Film Khusus Lebaran Taun Kiye

  • Reporter:
  • Kemis, 22 Juni 2017 | 16:15
  • / 27 Ramadhan 1438
  • Dibaca : 84 kali
Surat Kecil untuk Tuhan, Film Khusus Lebaran Taun Kiye

Surat Kecil Untuk Tuhan kelebu film drama sing arep tayang lebaran taun kiye. Film kiye deproduksi Falcon Pictures sing dejiot sekang novel sing judule padha.

Film kiye disutradarani neng Fajar Bustomi lan skenario Upi Avianto. Pemain sing melu yakue Bunga Citra Lestari, Joe Taslim, Lukman Sardi, Aura Kasih, Ben Joshua, Maudy Koesnaedi, Chew Kin Wah, Susan Bachtiar, dan Jeroen Lezer.

Sedurunge, neng taun 2011, film Surat Kecil untuk Tuhan uga tau degawe lah hasile sukses. Siki film kiye teka maning nganggo tema kemanusiaan sing siki lagi rame.

Film kiye nyritakena uripe kakang adi yatim piatu, Anton lan Angel. Neng kono, lorone kejebak sindikat sing marekna bocah-bocah cilik terlantar kon dadi pengemis.

Bocah loro kuwe ora tau ngerti kaya ngapa senenge dadi bocah cilik umume. Ngantekan 15 taun bocah loro kuwe pisah, bisa apa orane ketemu, mangga detonton bae neng biskop pas dina riyaya bada taun kiye!

 

 

Komentar

Jadilah orang pertama yang memberikan komentar!

Foto Terbaru

  • ©2017 BanyumasPost

Theme Wordpress Untuk Portal berita Professional