BanyumasPost

Asem, Wong Sing Nyerang Mapolres Banyumas Malah Cengar-cengir

  • Reporter:
  • Slasa, 20 Juni 2017 | 11:31
  • / 25 Ramadhan 1438
  • Dibaca : 95 kali
Asem, Wong Sing Nyerang Mapolres Banyumas Malah Cengar-cengir

BANYUMASPOST.com – Muhammad Ibnu Dar, bocah nom-noman asal Kutasari, Purbalingga disawang kayong langka wedine.

Wong sing tau nyerang Mapolres Banyumas kue, malah cengar-cengir pas deprentah kon nglakoni rekonstruksi.

Ibnu Dar mraktekena 28 adegan rekonstruksi neng dina Senen wingi(19/6).

Adegan-adegan kuwe delakoni urut neng Ibnu Hajar. Sepisan pindho, dheweke keton polos kaya ora rumangsa duwe salah babar blas.

Sing lewih nggelani maning, pas lagi tim Densus 88 lagi motret nggo dokumentasi, dheweke malah cengar-cengir.

Kapolres Banyumas AKBP Azis Andriansyah SH SIK MHum njelasena lamona apa sing delakoni Ibu Dar wis kelebu tindakan terorisme. Kuwe bisa dideleng sekang rekonstruksi sing delakoni.

“Rekonstruksi kiye kelebu penyidikan sing dilakoni neng Densus 88 Mabes Polri. Neng kono, penyidik tambah mantep njerat tersangka karo Undang-undang Teroris” jerene.

Sebab kasus kuwe, Ibnu Dar bakalan olih ukuman 20 taun penjara utawane bisa bae seumur urip.

 

 

Lansiran sekang : radarbanyumas.co.id

Komentar

Jadilah orang pertama yang memberikan komentar!

Foto Terbaru

  • ©2017 BanyumasPost

Theme Wordpress Untuk Portal berita Professional