BanyumasPost

Kaya Kiye Dadi Wong Lanang Tegas

  • Reporter:
  • Senen, 19 Juni 2017 | 10:47
  • / 24 Ramadhan 1438
  • Dibaca : 127 kali
Kaya Kiye Dadi Wong Lanang Tegas

Daplun lagi uprus karo Mingan neng pos ronda. Dheweke crita lamona mau mbengi nembe bae reang karo wadone.

Mingan : “Kayong wingi sore umahmu pating kedumbrang Plun? Mesthi reang maning karo Dakem ya?”
Daplun : “Iya”
Mingan : “Ana masalah apa?”
Daplun : “Ana lah sethithik, tapi wis beres..”
Mingan : “Lhah kaya kuwe, sip lah!!..”
Daplun : “Pokoke, Dakem ngantekan ndhengkluk neng ngarepe inyong!!”
Mingan : “Wuih, jos yoh? Dadi wong lanang pancen kudu tegas bro. Terus Dakem ngomong apa?”
Daplun : “Dheweke ngomong, angger ko pancen wong lanang, metu koe aja umpetan neng ngingsor longan!!!”

Komentar

Jadilah orang pertama yang memberikan komentar!

Foto Terbaru

  • ©2017 BanyumasPost

Theme Wordpress Untuk Portal berita Professional