BanyumasPost

Dakem : “Lara Banget, Mas…”

  • Reporter:
  • Senen, 19 Juni 2017 | 10:00
  • / 24 Ramadhan 1438
  • Dibaca : 198 kali
Dakem : “Lara Banget, Mas…”
Beautiful Asian maid making bed in hotel room. Copy space available for your text

Krungu Daplun arep mbojo,Dakem kayong mandan panasten.

 

Mikine Dakem karo Daplun jane ya nduwe ubungan asmara, ningen gara-gara Dakem kepincut wong lanang liya,  Daplun milih lunga sekang Dakem.

 

Ora denyana, jebul wong lanang sing disenengi Dakem kuwe malah anu uwis duwe bojo. Akhire, Dakem siki kepengin balen maning karo Daplun.

 

Jan-jane, Daplun ya anu urung duwe calon, ningen nggo gawe panas atine Dakem, dheweke ngaku lamona wis duwe calon tur sedhela maning arep ningkah.

 

Dakem : “Mas, ko temenan apa wis duwe calon?”

Daplun : “Uwis..”

Dakem : “Calonmu kuwe teyeng masak kaya inyong apa ora?”

Daplun : “Ora teyeng..”

Dakem : “Lhah kepriwe si. Angger umbah-umbah teyeng apa ora?”

Daplun : “Blas, ora teyeng!”

Dakem : “Nek aku rajin banget kon umbah-umbah lho masss.. Trus, calonmu kuwe rajin resik-resik umah apa ora?”

Daplun : “Ora rajin”

Dakem : “Uh, kalah kue tah karo inyong. Inyong tah mas,  sing jenenge umah mesthi resik pisan mas. Paribasan kandhang wedhus be tek pel mas…  Cuih!  kayane calon bojomu kuwe anu bocah males. Nek bisa aja gelem karo kuwe mas..  Aku tah mung ngelingna thok, marase mbok ngajog ketemu mburi. Suka golet liyane bae mas..!!”

Daplun : “Nyong nggolet bojo Kem, udu nggolet pembantu! Mengko ya nek aku butuh pembantu koe tek kabari.”

Dakem : “Lara banget yakin mas…”

 

 

 

 

 

Komentar

Jadilah orang pertama yang memberikan komentar!

Foto Terbaru

  • ©2017 BanyumasPost

Theme Wordpress Untuk Portal berita Professional