BanyumasPost

Aja Panik! Kaya Kiye Carane Wong Wadon Nglawan Penjahat

  • Reporter:
  • Setu, 17 Juni 2017 | 14:41
  • / 22 Ramadhan 1438
  • Dibaca : 98 kali
Aja Panik!  Kaya Kiye Carane Wong Wadon Nglawan Penjahat

Akeh wong wadon sing sering dadi sasaran penjahat. Bisa kaya kuwe sebab akeh sing ora ngerti teknik bela diri sederhana.

BanyumasPost duwe video sing bisa nggo pengetahuan rika, khususe wong wadon.

Neng kene, diterangena kepriwe carane ngadepi kedadiyan sing ora nyenengena, contone penodongan, perampokan lan liya-liyane.

Aja kelalen share maring kanca batir mbok menawa ana manfangate.

 

 

Ketrangan Vidio:

Sumber : Youtube

Channel : Yayan Ruhian

Durasi : 4:33

 

Komentar

Jadilah orang pertama yang memberikan komentar!

Foto Terbaru

  • ©2017 BanyumasPost

Theme Wordpress Untuk Portal berita Professional