BanyumasPost

Polsek Purwojati Prentah Bocah-bocah Punk kon Bali Kampung

  • Reporter:
  • Kemis, 15 Juni 2017 | 08:51
  • / 20 Ramadhan 1438
  • Dibaca : 124 kali
Polsek Purwojati Prentah Bocah-bocah Punk kon Bali Kampung
Ilustrasi anak punk

BANYUMASPOT.com – Delansir sekang satelitpost.com, segrombolan bocah-bocak punk utawa sing sering diarani “anak punk” ditekani neng personil Polses Purwojati pas lagi patroli.

 

Bocah-bocak kuwe deprentah kon bali maring umahe dewek-dewek. Tujuane, supaya wulan puasa kiye kondisine tetep aman, nyaman lan kondusif.

 

Kapolsek Purwojati, AKP Hartoyo matur, angger weruh bocah-bocah punk kae pada nginep neng emperan kios Purwojati, masarakat sing uwis sadar kamtibmas akhire lewih perduli,  utamane nggo njagani anane ancaman lan gangguan kamtibmas.

 

“Masyarakat akhire lapuran maring Polsek Purwojati sing lagi pada patroli,” jere AKP Hartoyo.

 

Krungu laporan sekang warga, anggota pulisi akhire age-age maring panggonan sing deomongena neng kae mau. Pulisi langsung nekani bocah-bocah punk sing nginep neng wilayah Purwojati.

 

“Bocah-bocah kae asale sekang Kabupaten Purwodadi, Pemalang lan Purwokerto. Jerene goli pada klayaban kesampak, anu mung nggo ngentongena wektu thok. Inyong sekanca prentah bocah-bocah kae kon bali maring umahe dewek-dewk.” Jerene pak kapolsek, Selasa (13/6).

Kabeh mau, jere pak kapolsek, kelebu wujud kepedulian pulisi maring bocah nom-noman sing esih duwe pengarep-arep lewih dawa.

 

“Nganggo cara-cara sing sabar tur kepenakan, anggota patroli ngejak bocah punk supaya eling menawa dheweke kuwe kelebu harapan bangsa. Mulane kudu sadar lan gelem bali maring umahe dhewek-dhewek. Soale angger klayaban neng ndesane wong akhire gawe resah masarakat” jere pak kapolsek.

 

 

 

Decomot sekang : Satelitpost.com

 

 

 

Komentar

Jadilah orang pertama yang memberikan komentar!

Foto Terbaru

  • ©2017 BanyumasPost

Theme Wordpress Untuk Portal berita Professional