BanyumasPost

Bis Mewah sing ‘Jos’ Nggo Agan Mudik Rika

  • Reporter:
  • Kemis, 15 Juni 2017 | 10:48
  • / 20 Ramadhan 1438
  • Dibaca : 154 kali
Bis Mewah sing ‘Jos’ Nggo Agan Mudik Rika

Nggo persiyapan mudik taun siki rika arep numpak apa? Sepur, bis, kapal laut, apa numpak helikopter pribadi?

Khsusus nggo rika sing senenge lunga-lunga numpak bis, wis ngerti urung lamona sini ana bis-bis sing mewah? Angger urung ngerti, ya kiye dewaca baen :

Delansir sekang liputan6.com,  ana 5 bis mewah sing njerone kaya hotel bintang lima. Kiye mbok ora percaya:

 

#1 Omah Mlaku

Omah mlaku kelebu bis super mewah duweke PO Nusantara sing manggon neng Kudus, Jawa Tengah. Bis sing derakit neng karoseri Adi Putro kiye, nganggo sasis Volvo tipe 12R lan kapasitas mesin 12 L sing bisa ngetokena tenaga 420 Tk.

Neng njerone ana pirang-pirang perangkat hiburan, kaya dene 3 LCD TV, karaoke, home theater ngantek tekan korsi pijet elektrik be ana. Neng njero uga ana jaringan WiFi internet.

 

 

Interior bis digawe sing paling ‘jos’ lan fasilitase kaya neng hotel berbitang.

 

#2 Imah Leumpang

Bus premium sing siji kiye duweke PO. Metropolitan sing markase neng  Majalengka, Jawa Barat. Supaya katon mewah, bis Imah Leumpang dirombak nganggo karoseri Adi Putro neng nduwure sasis Volvo B7R.

 

Bus super mewah kiye, dekumpliti karo fasilitas pendukung kaya dene DVD, Karaoke, Kursi Pijet, Lemari Pendingin (kulkas), Kitchen Set, tekan Ruang Meeting. Malahan, bus kiye nyediyani nggon turu neng njerone..

Interior bis digawe sing paling ‘jos’ lan fasilitase kaya neng hotel berbitang.

 

#3 AM Trans Luxurious

M Trans Luxurious nganggo operator sekang PO AM Trans di Bandung. Bus kiye debangun neng karoseri New Armada neng nduwur sasis Hino RK-8 R260 sing uwis dimodifikasi yakue nganggo gardan neng roda mburi.

 

 

 

Fasilitas sing ana  neng bis kiya ya ora  kalah menthereng.  Sebab AM Trans Luxurious nduwe fasilitas kaya  karaoke, kursi pijet, sofa, nggon turu lan toilet. Neng bis kiye uga ana fasilitas home theater lan dapur.

 

#4 Putera Mulya

Bis sing ora kalah ‘jos’ kiye dioperasikena neng PT Putera Mulya Sejahtera sing dadi bis tingkat pertama nggo route jarak jauh. Bis kiye ana rong kelas, yakue First Executive Class karo Elegant Class.

Nganggo Scania K410IB Opticruise, bis rute Jakarta-Wonogiri kiye duwe rong kelas. Elegant Class, sing nek dek ngingsor   regane Rp 325 ewu. Fasilitase nganggo soliter LCD passenger on seat, electric seat adjustable, leg rest, toilet, lan coffee maker.

Lhah angger sing  First Executive Class sing neng dek nduwur derega Rp 225 ewu. Fasilitase ana soliter LCD passenger on seat, reclining seat, toilet, leg rest, lan water dispenser. Neng kelas kiye ana ruangan khusus nggo udud.

 

 

 

 

 

 

 

 

otomotif.liputan6.com

1 Komentar

  1. Anton Hermawan Kemis, 15 Juni 2017

Foto Terbaru

  • ©2017 BanyumasPost

Theme Wordpress Untuk Portal berita Professional