BanyumasPost

Mudik Nyewa Alphard Gelem?

  • Reporter:
  • Setu, 10 Juni 2017 | 14:36
  • / 15 Ramadhan 1438
  • Dibaca : 103 kali
Mudik Nyewa Alphard Gelem?

BANYUMASPOST – Nggolet mobil rental nggo agan mudik biasa dadi pilihan wong-wong sing neng prantoan. Ora mung mobil biyasa, mobil premium kaya dene Alphard, uga ana sing desewakena.

Interiore sing jos tur gurih angger detumpaki, gawe wong akhire gelem nyewa Alphard nggo mudik. Kira-kira pira yah biyayane nggo nyewa mobil mewah bangsane Alphard kue?

Chief Operating Officer Trac Astra Rent a Car Rental Services, Jacob Anthonius Margareta, pihake nyewakena Alphard nggo mudik bada taun kiye sing bentuke sewa mingguan.

“Nggo paketan seminggu (Alphard) regane Rp 23.500.000,” jere Jacob maring detikFinance, Jakarta, Jumat (1/6/2017).

Jacob crita, rega sewa Alphard pancen larang debandingna mobil premium liyane.

Seliyane Alphard, mobil mewah sing desewakena contone Fortuner karo Camry. Rong mobil kuwe nduweni rega sewa sing padha, yakue 15.900.000 per minggune nggo mudik bada.

Rega sewa semono, jere Jacob, wis termasuk biyaya asuransi perjalanan pihak ketiga. Dadi pemudik ora perlu kewatir umpamane ngalami apa-apa sing ora dekarepena neng ndalan.


“Umpamane mobile mogok apa kepriwe-priwe, mengko tek wei mobil anyar sing jujugena maring nggone sing nyewa. Dadi, ora perlu mikir sing liyane maning” jere Jacob.

 

Decomot sekang : detikfinance

Komentar

Jadilah orang pertama yang memberikan komentar!

Foto Terbaru

  • ©2017 BanyumasPost

Theme Wordpress Untuk Portal berita Professional