BanyumasPost

Cara Gawe Status Facebook Background Gambar

  • Reporter:
  • Setu, 10 Juni 2017 | 10:36
  • / 15 Ramadhan 1438
  • Dibaca : 228 kali
Cara Gawe Status Facebook  Background Gambar

Kanca-kanca BanyumasPost sing kepengin bergaya kekinian, aja kelalen mayuh pada gawe status Facebook sing nganggo background gambar.

Angger wingi rika wis teyeng gawe status  Facebook sing abang-ijo-kuning, siki malah wis bisa ana gambare werna-werna. Facebook nyediakena background sing apik-apik khusus nggo penggunane.

Ningen esih ana sing mikir, deneng wong liya bisa tapi inyong ora yoh? Apa moal hapene inyong bodhol?

Sebenere ora kaya kuwe, status background gambar kuwe anu fitur Facebook gratis sekang kanane. Dadi rika ora perlu nganggo aplikasi tambahan.

Carane pada presis karo gawe status abang-ijo-kuning, ningen aplikasi Facebook-e rika kudu update-an sing paling anyar.

Angger rika bingung, rika mbukak bae Playstore. Neng kolom pencarian (search), ketik bae “Facebook”. Mengko tuli muncul aplikasi resmi Facebook.

Umpama wis deinstal sedurunge, rika gari mejet “update”. Umpamane urung, ya diinstal disit nganti rampung, nembe bisa mlaku (pitik ndean mlaku).

Komentar

Jadilah orang pertama yang memberikan komentar!

Foto Terbaru

  • ©2017 BanyumasPost

Theme Wordpress Untuk Portal berita Professional