BanyumasPost

Bank Jateng Bukak Lowongan, Batas Umur Tekan 37 taun

  • Reporter:
  • Jemuah, 9 Juni 2017 | 10:43
  • / 14 Ramadhan 1438
  • Dibaca : 196 kali
Bank Jateng Bukak Lowongan, Batas Umur Tekan 37 taun

BANYUMASPOST.com-  PT Bank Pembangunan Daerah Jawa Tengah utawa Bank Jateng siki lagi mbukak lowongan nggo nom-noman sing profesional, dinamis, duwe integritas lan komitmene dhuwur.

Pirang-pirang posisi lowongan debukak nggo ngembangena unit layanan mikro “Mitra Bank Jateng”.

Kesempatan sing debukak kuwe nggo ngisi posisi Mikro Area Manager (MAM), Area Relationship and Collection Officer (ARCO), Area Credit Officer (ACO), Credit Officer (CO). Seliyane uga nggo posisi Internal Control Unit (ICU), Unit Head (UH), Relationship Officer (RO) lan  Sales Officer (SO).

Syarat utamane  umure paling akeh 30 tahun nggo jabatan CO, SO dan RO. Utawa 37 tahun nggo jabatan MAM, UH, ACO, ARCO lan  ICU.

Pendaftaran kiye debukak 7-11 Juni 2017. Persyaratane bisa didheleng neng rekrutmen.bankjateng.co.id.

Komentar

Jadilah orang pertama yang memberikan komentar!

Foto Terbaru

  • ©2017 BanyumasPost

Theme Wordpress Untuk Portal berita Professional