BanyumasPost

Kelabasen Woy!

  • Reporter:
  • Kemis, 8 Juni 2017 | 14:40
  • / 13 Ramadhan 1438
  • Dibaca : 160 kali
Kelabasen Woy!

Ora tau-taune, Daplun karo Dakem lagi sante karo ngopi bareng neng mbale. Sebab dene ora biyasa ngopi, Dakem akhire ora bisa turu. Dheweke malah aseng Daplun crita. Kepengine Dakem, sekaliyan karo romantis-romantisan.

Dakem : “Pa, ko sih sayang maring mama ora?”

Daplun : “Ya sayang lah. Lhah nggapa si ndadak takon kaya kue?”

Dakem : “Enggane pancen sayang, nek mama mati disit, ko mbojo maning ora?”

Daplun : “Huss, ora ilok ngomong kaya kuwe. Crita liyane bae lah…”

Dakem : “Lhah, kadaran anu umpama bekoh…”

Daplun : “Kayane arep ora mbojo maning ma. Ko ngerti kan Bapa kiye termasuk wong lanang setia?”

Dakem : “Aja kaya kue pa. Nek ora mbojo maning, sapa sing arep ngurusi ko? Pokoke bapa kudu mbojo maning, kon sangkane aku tenang neng alam kubur kana…”

Daplun : “Ya wis nek kaya kuwe, mengko bapa mbojo maning ya kena..”

Dakem : “Terus, angger mbojo maning, wadone bapa degawa ngeneh ora?”

Daplun: “Ya iyalah ma. Kon manggon neng endi maning si?”

Dakem : “Trus klambi karo rok-e mama, diwehna ya?”

Daplun : “Lhah, iya ma. Daripada diweken wong liya”

Dakem : “Mejikom sing mama ngridit, diwehna juga?”

Daplun : “Lhah nek langka mejikom ya ora bisa liwet sayang…”

Dakem : “Trus, kutange mama sing esih anyar-anyar, diwehna juga?”

Daplun : “Ya ora lah, ukuran kutange dheweke kan 38, nggone mama 32. Ya ora medheng kelez…”

Dakem : “Dasar, kurang ajar!! Manggon neng endi siki, hahhhhh!!!!!?”

Komentar

Jadilah orang pertama yang memberikan komentar!

Foto Terbaru

  • ©2017 BanyumasPost

Theme Wordpress Untuk Portal berita Professional