BanyumasPost

Bocah Sekolah neng China Goli Nyonto Canggih

  • Reporter:
  • Rebo, 7 Juni 2017 | 14:47
  • / 12 Ramadhan 1438
  • Dibaca : 118 kali
Bocah Sekolah neng China Goli Nyonto Canggih

Neng negara sing maju, kaya China, bocah-bocah sekolah angger ujian jane ya ana bae sing nyonto. Kur bedane, angger neng kana wis nganggo perangkat canggih.
Alat-alat sing nggo nyonto nalikane ulangan utawa ujian, ora mung rupa kertas pethilan sing debalang-balangena kaya neng kene.
Neng kana, nyonto be wis nganggo alat canggih. Kepengin weruh apa ora rika? Kiye ana gambare :

 

 

Gambar neng duwur kuwe  jenenge “gaokao”. Alat kue detidokena maring wong akeh neng jumpa pers Biro Manajemen Radio Shanxi di Taiyuan, Shanxi, China (6/6).
Alat sing nganggo cara kerja earphone kiye, dienggo neng bocah-bocah China nggo pranti nyonto angger arep ujian perguruan tinggi nasional.

 

 

Bocah lanang kuwe lagi aweh ngerti sing jenenge ikat pinggang sing nganggo teknologi wireless neng jumpa pers Taiyuan.
Jam tangan sing wis demodifikasi karo wireless ya depamerena neng kono.

 

 

 

Nggo ngantisipasi bocah-bocah gaduran neng China sing padha dhemen nyonto, pengawas ujian nguja nyediakena computer sing fungsine nggo ndeleng sapa bae neng ruangan kuwe sing nganggo wifii.

 

Decomot sekang : merdeka.com

Komentar

Jadilah orang pertama yang memberikan komentar!

Foto Terbaru

  • ©2017 BanyumasPost

Theme Wordpress Untuk Portal berita Professional