BanyumasPost

Daplun Mlaku-mlaku Maring Mol

  • Reporter:
  • Senen, 5 Juni 2017 | 11:48
  • / 10 Ramadhan 1438
  • Dibaca : 128 kali
Daplun Mlaku-mlaku Maring Mol

Daplun akhire bisa weruh sing jenenge tempat perbelanjaan gedhe utawane mol. Neng kana, dheweke mlaku-mlaku karo Dakem sedina med.

Bar rampung mangan neng pasar senggol, dheweke kayong krasa klebet mbuang. Daplun mlebu maring kamar mandi sing ana neng njero mol kuwe.

Neng njero kamar mandhi, Daplun kaget. Ana suara sekang ruangan sebelah takon maring Daplun.

“Hai kamu lagi ngapain?”

Jane tah Daplun kayong krasa ora kepenak. Sebab dheweke lagi ndhodhok koh ana sing ngejak crita. Tapi, akhire Daplun njawab bae, “Maaf, Mas. Saya sedang sibuk kiye”

Kaya-kayane,  wong sing neng sebelahe Daplun esih betah ngobrol, dheweke malah takon kaya kiye meng Daplun, “Saya boleh datang ke tempatmu ngga?”

Daplun jan-jane krasa risih banget, ningen wong maras mbok diarani wong ora sopan, ya tetep bae njawab, “Wah,  kayaknya tidak bisa. Nyong lagi tidak kober banget ini koh.”

Bar kue, wong sing neng sebelahe ngomong kaya kiye, “Nanti saya telpon kamu lagi ya, soalnya ada orang lengob di toilet sebelah yang dari tadi njawabi pertakonanku.”

 

 

Komentar

Jadilah orang pertama yang memberikan komentar!

Foto Terbaru

  • ©2017 BanyumasPost

Theme Wordpress Untuk Portal berita Professional