BanyumasPost

Daplun Maca Crita Neng Whatsapp

  • Reporter:
  • Senen, 5 Juni 2017 | 11:19
  • / 10 Ramadhan 1438
  • Dibaca : 213 kali
Daplun Maca Crita Neng Whatsapp

Daplun sore-sore lagi mbukak Whatsaap. Ndilalah ana kancane sing ngirim cerita lucu.

Ceritane kaya kiye :

 

Kaki Peang karo Nini Suliyah lagi pada gegoh.

Kaki Peang ngromyang, jerene weruh Nini Suliyah ketemu kaki Penjol, bekas lanange sing gemiyen.

Anane kedadiyan kuwe, anak karo putune Kaki Peang, blas langka sing wani aruh-aruh.

Sebab bangeting kesuh, akhire Kaki Peang niat lunga sekang umah.

Nini Suliyah banjur takon, “Ki, arep maring endi? Kiye klambine ora degawa??”

“Ora usah! Wehna Penjol bae kaeh, bekas lanangmu!!” Kaki Peang njawab karo mrengut.

“Sawahe, sapine, kebone, karo dhuwite kepriwe kiye, Ki?” Nini Suliyah takon maning.

“Moh, wehna putumu bae…” Jawane Kaki Peang.

Akhire Nini Suliyah nyincingena jarite dhuwur pisan, “Angger kiye Ki??”

“Halahh, wis kisut kaya kue. Wehna bae maring sing lagi maca!!”

Daplun maca cerita kue banjur nguntal hape.

Komentar

Jadilah orang pertama yang memberikan komentar!

Foto Terbaru

  • ©2017 BanyumasPost

Theme Wordpress Untuk Portal berita Professional